Lej en bartender hos Tenderbar og benyt dig af cocktailcatering, og tilbyd lækre cocktails til dine gæster hele natten.

Lej en bartender hos Tenderbar og benyt dig af cocktailcatering, og tilbyd lækre cocktails til dine gæster hele natten.

Lidt ekstra på jeres store dag

Først og fremmest stort tillykke. Vi er sikre på, at jeres bryllup vil blive en uforglemmelig dag, og vi vil meget gerne hjælpe jer med at gøre den endnu bedre. Lej en bartender hos os, og benyt dig af vores cocktailcatering og slip for at tænke på om der er spiritus nok til musikken stopper.

I stedet for at lade nogle venner eller en fra familien stå i baren, kan vi tilbyde et mobilt barkoncept, hvor I og jeres gæster bliver vartet op, mens vi sørger for det hele. Måske, mødte du dit livs kærlighed over en spil Beerpong med en vodka-juice i hånden, men med os som bidrager til fejringen af jeres store dag, vil du kunne tilbyde lækre drinks (inkl. vodka-juice, hvis det er ønsket), uden at løfte en finger.

Vi shaker cocktails med et smil

Det er jeres bryllup. Derfor bestemmer I også 100%, hvad der skal være på drinkskortet. Mojitos? Daiquiries? Pina Coladas? I afgør suverænt det hele, og vi kan også godt improvisere undervejs. Alle vores bartendere er professionelle og kan sagtens tilpasse en cocktail til jeres gæsters ønsker. Lej en bartender hos os, som både kan lave drinks til den kræsene, gravide, laktoseintolerante, diabetikeren, sukkergrisen og alle de andre.

Nyd festen, mens vi shaker cocktails

Skal I holde bryllup på stranden eller på et slot? Uanset hvad kan vi levere cocktailcatering med flot cocktailbar, der bugner med lækre sager.

I skal ikke tænke på hverken isterninger, spiritus, sodavand, juice eller andre råvarer. Alt tager vi med og stiller op, så det er klar, når gæsterne kommer. Når festen er slut, sørger vi også for at rydde op efter os og pakke sammen. Lej en bartender hos os, som kommer med alt og efterlader kun tømmermænd og glade minder.

Vi ved at bryllupper er specielle fester, og at der kommer taler, sange, brudevals og meget mere. Derfor har vi selvfølgelig fuld respekt for hvornår, der skal være stille og hvor der kan shakes på livet løs. Du kan derfor bare kridte danseskoene og nyde din livs største kærlighedsfest.

llll

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

  • Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere
  • Komplet baropstilling
  • Menu med 8 cocktails og 3 sjusser
  • Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer
  • Kvalitetsspiritus
  • Opsætning & nedtagning

Kontakt os

Vi elsker at være ude til bryllupper, og de par vi har været ude hos, har også været utroligt glade for os. Som udgangspunkt, kommer vi sorte bukser og sort skjorte, men bartenderne kommer gerne i hvid skjorte og butterly, hvis det er ønsket.

“Tak, det gik super godt og dine folk var rigtig gode. Så alt fungerede meget tilfredsstillende.”

Ring 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at besøge vores galleri, Facebook eller Instagram, hvor du kan lære os lidt at kende.