Lej en bartender og brug vores cocktailcatering til din næste firmafest, så du kan tilbyde lækre drinks til dine kollegaer

Lej en bartender til firmafesten og brug vores cocktailcatering til din næste firmafest, så du kan tilbyde lækre drinks til dine kollegaer.

Få en cocktailbar til firmafesten

Skal I holde firmafest, fredagsbar, julefrokost eller sommerfest? Lej en bartender til firmafesten, som ligger en god bund for en endnu bedre fest. Vi har mange faste firmafester hos vores kunder, som vi er en fast del af. Vi håber din virksomheden kunne blive en del af den. Vi elsker fester, men det er ikke det eneste. Vi elsker at lave lækre drinks, som spreder smil og højt humør.

Uanset hvilken slags fest I skal holde i dit firma, kan vi tilbyde vores cocktailcatering en komplet bar til alle typer firmafester og for alle størrelser af virksomheder. Vi sørger for det hele, så I kan fokusere på jeres kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Bliv vartet op af vores dygtige bartendere

Vores dygtige, professionelle og diskrete bartendere håndlaver lækre cocktails bag vores flotte mobile barer. Vi tilbyder et stort udvalg af cocktails, og hvis I har særlige ønsker til pynt, snacks eller lignende, kan vi også hjælpe med det. Vi laver både “mandedrinks”, “tøsedrinks”, til dem der skal køre, til de kræsne, til sukkergrisene, allergigerne og alle de andre. Vores cocktailcatering er til alle – også dem der er mest til øl.

I skal ikke tænke på noget

Vi kommer lige til døren, sætter alt op, varter jer og jeres kunder og gæster op. Vi klarer selvfølgelig nedpakning & oprydning, når festen er slut. Lej en bartender til firmafesten og benyt vores cocktailcatering, der sørger for at du uden bekymringer kan nyde din fest. Du er er også sikret at det eneste vi efterlader er tømmermænd og gode minder.

kkk

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

  • Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere
  • Komplet baropstilling
  • Menu med 8 cocktails og 3 sjusser
  • Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer
  • Kvalitetsspiritus
  • Opsætning & nedtagning

Kontakt os

Lige meget om det er med nissehue eller matroshat, er firmafester altid et brag af et arrangement. Vi vil rigtig gerne være en del af jeres næste.

“I var med til, at vi havde en kanon fest og vi skylder jer en kæmpe tak. (Flere mener at det nå være en tradition fremover). Jeres drinks smagte fantastisk”

Ring til os på 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud. Du er også velkommen til at besøge vores galleri, Facebook eller Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.