Lej em bartender til din fredagsbar og lad dine kollegaer få glæde af lækker cocktailcatering med lækre drinks.

Lej en bartender til fredagsbaren og lad dine kollegaer få glæde af lækker cocktailcatering med lækre drinks.

Byd dine kollegaer på lækre drinks

Det er fredag. Weekenden er lige om hjørnet. Og nu skal ugen have sat prikken over i’et. I stedet for at åbne en pose chips og knappe et par øller op, har vi et bedre forslag. Bestil en mobil bar og fyr op under weekenden med et brag af en fredagsbar. Lej en bartender hos Tenderbar, benyt dig af vores cocktailcatering og lav en fredagsbar, som dine medarbejder sent vil glemme.  Vi har et stort udvalg af lækre drinks du kan tilbyde dine gæster, og som du selv kan være med til at sætte dit præg på.

Læn dig tilbage og slap af – vi sørger for det hele

Hvis du har gæsterne, har vi drikkevarerne. Vores mobile barkoncept er pakket med spiritus af højeste kvalitet, øl, vand, sodavand, frisk frugt og frugtpuréer, isterninger, snacks og meget andet.

Vi sørger med andre ord for, at din fredagsbar bliver tip-top. Og når festen er slut, ordner vi selvoprydningen i baren og nedpakningen. Lej en bartender til fredagsbaren, som kommer med det hele men kun efterlade tømmermænd og gode minder.

Baren er åben!

Alle cocktails bliver håndlavede på stedet (eller rystede om du vil). Vi kan sammensætte drinkskortet helt efter jeres ønsker, men vi kan også godt improvisere. Vi vil gøre alt for at hverken sukkergrisen, ham uden bund, diabetikeren, den gravide eller nogle af de andre skal gå tørstige hjem.

Vores bartendere er ikke alene trænede, men også erfarne. Vi shaker både cocktails og god stemning sammen. Uden at gå på kompromis med det professionelle.

lll

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

  • Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere
  • Komplet baropstilling
  • Menu med 8 cocktails og 3 sjusser
  • Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer
  • Kvalitetsspiritus
  • Opsætning & nedtagning

Kontakt os

Lej en bartender til fredagsbaren, som vil gøre alt for at jeres event bliver en rigtig god oplevelse for alle.

“Fantastisk oplevelse. Super professionelle bartendere der leverede dejlige drinks og god stemning til festen”

Ring 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud på et brag af en fredagsbar. Du er også velkommen til at besøge vores galleri, Facebook og Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.