Benyt dig af vores cocktailcatering og lej en bartender til julefrokosten, der kan give alt det bedste til din gæster og kollegaer hele natten

Benyt dig af vores cocktailcatering og lej en bartender til julefrokosten, der kan give alt det bedste til din gæster og kollegaer hele natten.

Sæt gang i julefrokosten med fri bar og cocktails

Julefrokosten er årets absolut bedste anledning til at feste ordentligt igennem med kollegerne. Så hvorfor ikke gøre festen endnu sjovere med en mobil cocktailbar, hvor alle medarbejdere kan blive vartet op til langt ud på den lyse morgen. Lej en bartender til julefrokosten, som først stopper med at shake når musikken stopper og taxaerne kørere. Det har været et langt år – og det skal da fejres!

Alt hvad dine kollegaer kunne ønske sig

En mobil cocktailbar fra Tenderbar er fyldt op med alt, hvad man kan ønske sig at drikke til en overdådig julefrokost. Vi kan levere fadøl, vin og sodavand plus en menu af hjemmelavede cocktails, der bliver shaket af vores professionelle bartendere og bartenderinder. Du behøver slet ikke bekymre dig og dine kollegaers særlige præferencer. Vi har cocktails til hver en smag. Både til sukkergrisen, Whiskey-kongen, diabetikeren, ham der skal køre, ham der aldrig skal hjem – men kun skal videre og alle de andre. Lej en bartender til julefrokosten, som kan improvisere sig tilpasse sig på stedet, og sikre en god oplevelse med vores cocktailcatering.

Uanset lokation leverer vi varen

Om I holder julefrokosten på kontoret, i et festlokale eller i chefens private lejlighed på Nørrebro, gør ingen forskel for os. Vi leverer cocktailcatering alle vegne med vores mobile cocktailbar og tager os godt af dine kolleger. Vi sørger selvfølgelig for alle råvarer, de mange forskellige typer spiritus og alt tilbehør til at lave lækre cocktails og drinks. Og når festen er forbi, sørger vi også for at rydde cocktailbaren op efter os. Vi kommer med det hele, og efterlader kun gode minde og tømmermænd.

Skal du holde reception, sommerfest, fredagsbar eller anden form for firmafest? Følg linksne og læs mere.

jj

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

  • Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere
  • Komplet baropstilling
  • Menu med 8 cocktails og 3 sjusser
  • Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer
  • Kvalitetsspiritus
  • Opsætning & nedtagning

Kontakt os

Julefrokosterne er året fest også hos Tenderbar. Vi kommer både før og efter sneen er faldet – og tager gerne snaps med, hvis det står på ønskelisten.

Kære bartender-team
Tak for en rigtig dejlig aften – ikke mindst på grund af jer muntre, dygtige, snakkesalige og kompetente bartendere. 👏
Tak for jeres bidrag til min fest.👍
Kan varmt anbefales.

RING 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at tage et kig i vores galleri, Facebook eller Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.