Lej en bartender til din reception, som tilbyder cocktailcatering og shake lækre drinks til alle dine gæster hele eventet.

Lej en bartender til din reception, som tilbyder cocktailcatering og shaker lækre drinks til alle dine gæster hele eventet.

Gør lidt ekstra ud af receptionen med en cocktailbar

En firmareception er en oplagt mulighed for at gøre lidt ekstra for sine kunder,  kolleger og netværk. Hos Tenderbar kan vi tilbyde at varte op med lækre, hjemmelavede cocktails, der smager skønt og sætter gang i den gode stemning. For os er cocktailcatering mere end bare gode drinks – det er lige så meget god service.

Uanset anledningen levere vi varen

Igennem tiden har vi stillet vores flotte cocktailbarer op hos alt fra reklamebureauer til plasticfabrikanter og taget imod kunder, jubilarer, partnere, familie, kollegaer og samarbejdspartnere med et frisk smil og flotte serveringer.

Vi sørger for at jeres gæster får lækre håndlavede cocktails – med eller uden alkohol – og vi kan naturligvis også hælde bobler, øl eller sodavand I glassene, hvis I ønsker det. I bestemmer. Vores cocktailcatering har ingen grænser, når det drejer sig om tørstige ganer.

Uanset lokation shaker vi på livet løs

Uanset hvilken reception og hvorhenne den ligger, så leverer vi en flot cocktailbar med vores dygtige og servicemindede bartendere, som håndlaver lækre cocktails og tager sig professionelt af jeres gæster. Lej en bartender til din reception som i medbringer det hele, alt fra spiritus til glas, og stiller op, så baren er åben til tiden.

Når receptionen er forbi, skal I heller ikke tænke på mere. Vi sørger for at rydde op efter os.

lll

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

  • Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere
  • Komplet baropstilling
  • Menu med 8 cocktails og 3 sjusser
  • Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer
  • Kvalitetsspiritus
  • Opsætning & nedtagning

Kontakt os

Om det er åbent hus, messer, konferencer, lanceringer, receptioner eller noget helt 5. tager vi en snak om, hvad jeres behov er til netop jeres event og laver et tilbud ud fra det.

Skønt Koncept og meget lærerigt 👏. Vi havde en fest 🍹. Vi kan kun anbefale Tenderbar til ALLE, der har lyst til smagfulde cocktails.

Ring 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at kigge i vores galleri, på vores Facebook eller Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.