Hvis du sørger for gæster, søger vi for cocktails også kan det være at guderne sørger for solen. Lej en bartender til sommerfesten, der sørger for drinks langt ind de tidlige sommermorgener.

Hvis du sørger for gæster, søger vi for cocktails også kan det være at guderne sørger for solen. Lej en bartender til sommerfesten, der sørger for drinks langt ind de tidlige sommermorgener.

Sol, sommer og cocktails

Skal du holde en sommerfest? Måske udendørs? Så lad os gøre festen endnu sjovere med lækre hjemmelavede cocktails lavet på de bedste råvarer og af professionelle bartendere og bartenderinder. Med vores cocktailcatering kan du tilyde lækre cocktails til dine gæster lige meget om de er mest til de søde eller til det sure.

Uanset om I skal feste i kjole og hvidt eller det bliver mere afslappet i hawaii-skjorter og liggestole, så blender vi gerne ind i festen. Vores medarbejdere medbringer godt humør, et frisk smil og en flot mobil cocktailbar med alt, hvad der skal til: Spiritus, vand, frugt, isterninger og meget mere. Lad bare gæsterne komme an.

Har du en temafest i tankerne? Vi er vilde med temafester! Vend dine idéer med os, også kigger vi sammen på mulighederne for at justere menuen, bartendernes påklædning og barens oppyntning, så det passer ind med dine planer for en fed temafest!

Uanset lokation leverer vi varen

Om festen skal findes sted i haven, under en parasol på stranden eller langs en lækker pool, gør os ikke så meget. Vi er fleksible og forsøger altid at finde en løsning på udfordringerne. Når festen er forbi, rydder vi også op efter os selv, så du og dine gæster kan danse videre til den lyse morgen.

Som vi plejer at sige: I skal bare åbne døren for os, og så klarer vi selv resten, inklusiv at lukke døren bag os, når alt er slut og alles tørst er behørigt slukket! Lej en bartender til sommerfesten, som kommer med det hele og efterlade kunde tømmermænd og gode minder.

kkkkkkk

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

  • Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere
  • Komplet baropstilling
  • Menu med 8 cocktails og 3 sjusser
  • Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer
  • Kvalitetsspiritus
  • Opsætning & nedtagning

Kontakt os

Der er intet som siger sommer som en frisk og lækker Mojito eller Passion Daiquiri, og vi ved at vi ikke er de eneste, der sidder med den holdning. Vi elsker at shake i sommervarmen, og er fleksible lige gyldige hvad det danske vejr byder os.

“Vil I begge hilse alle de bartendere der var her i fredags. I er fantastiske og får så meget ros alle vegne fra. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Tak for verdensklasse lederskab”

Ring nu 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at tage et kig i vores galleri, på vores Facebook eller vores Instagram, hvor du kan lære os bedre at kende.