Få et tilbud på vores cocktailcatering og en sød bartender, som kan komme og håndlave lækre drinks til din fest.

Lad jer blive opvartet af vores rare bartendere

Nu kan du sætte ekstra gang i festen med en mobil cocktailbar fra Tenderbar. Vi har mangeårig erfaring med at tænde op under alle former for fester. Læs mere om den fest du skal holde, og få et tilbud i dag:

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Få et tilbud på eksempel vis:

  • Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere
  • Komplet baropstilling
  • Menu med 8 cocktails og 3 sjusser
  • Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer
  • Kvalitetsspiritus
  • Opsætning & nedtagning

Vi har ikke en masse forskellige pakker – vi tilbyder ganske enkelt den løsning, der passer bedst til DIN fest. Fortæl os om din fest, og få et tilbud i dag.

kkk

Professionelle og dygtige bartendere

Alle vores bartendere er professionelle og dygtige til at shake og kreere lækre cocktails til jeres fest. Vi sender kun bartendere ud med stor erfaring.

Samtidig sørger vi for det hele. Vores mobile bar kommer lige til døren. Vi sætter alt op, varter jer og jeres gæster op, og vi klarer selvfølgelig nedpakning & oprydning, når festen er slut.

Få et tilbud ved at ringe 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig. Du er også velkommen til at besøge vores galleri, Facebook eller Instagram, hvor du kan lære os bedre at kende.

Du er også velkommen til at besøge vores Feedback side, hvor du kan læse noget af den feedback vi har fået for vores kunder, og hvorfor vores bartendere er så glade for at arbejde hos os. Det er vigtigt for os, at der er et godt arbejdsmiljø for vores bartendere, da det gør at de kan give vores kunder den bedst mulige oplevelse med vores cocktailcatering.