Cocktail catering er lækre drinks, store smil og søde bartendere, som ikke stopper med at shake før dine gæster er gået hjem.

Cocktail Catering er lækre drinks, store smil og søde bartendere, som ikke stopper med at shake før dine gæster er gået hjem.

Mere en 1000 arrangementers erfaring

Med mere end 1000 arrangementer bag os over hele Danmark i store og små virksomheder, for 15 gæster og for 1500 gæster, på alt fra bondegården over andelslejligheden til slottet, har vi efterhånden prøvet det hele. Alligevel ved vi og vores bartendere, at hver fest er unik. Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres fest og jeres ønsker.

Når vi siger cocktail catering, så mener vi catering for alvor! Vi leverer alt, der skal bruges, sparer jer for indkøb, opvask, oprydning og sjatter. Vi leverer en komplet baropstilling og pakker alt pænt sammen og tager det med os igen.

Ingen pakker – kun den løsning, der passer din fest.

Tag et kig på vores side for virksomhedsfester eller bryllupper og se hvordan du kan få:

  • Et udsøgt udvalg af cocktails
  • Kvalitetsspiritus
  • Frisk frugt & specialfremstillede frugtpureer
  • Flot baropstilling med elegante sorte cocktailbarer
  • Erfarne og søde cocktailbartendere
  • Alt sammen leveret, håndteret og serveret for jer og jeres gæster!

Vi ved at ingen fester eller arrangementer en ens og vi har derfor ikke 4 pakker du kan vælge imellem. Vi tilbyder den pakke som passer bedst til din fest!

 

Værtinder, samplere, chauffører eller noget helt fjerde?

Vil du gøre endnu mere for at få et uforglemmelig arrangement, så er vi en del af Promoters, som bl.a. også har Girlsquad. Begge er eksperter i events og kan hjælpe med alt indenfor teknik, lyd, lys, forplejning, værtinder, underholdning og meget mere. Vi kan derfor også sørge for smukke værtinder i din indgang, eller dygtige samplere som kan fortælle om dit produkt til en lancering el. lign.

Vi glæder os til at give jer en række uforglemmelige oplevelser. Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud.