Vi tilbyder jer cocktailcatering med en komplet barløsning til alle typer af fester. Vores dygtige cocktailbartendere håndlaver lækre cocktails bag vores flotte mobile barer. Lej en bartender, som kommer lige til døren, sætter alt op, varter jer og jeres gæster op, og vi klarer selvfølgelig nedpakning & oprydning, når festen er slut. Cocktailcatering for os er mere end lækre drinks. Det er også høj service, store smil og svingende hofter.

Nedenfor har vi nogle eksempler på fester, som vi serverer til. Tag et kig og læs mere om din fremtidige fest. Du kan også lære os lidt bedre at kende ved at besøg vores galleri, Facebook eller Instagram. Du kan også tage et kig på vores feedback og referencer.

FIRMAFEST

FIRMAFEST

Skal vi sætte gang i din firmafest?

SOMMERFEST

SOMMERFEST

Lad os gøre sommerfest farverig med masser af cocktails.

JULEFROKOST

JULEFROKOST

Få lækre julecocktails til julefrokosten.

FREDAGSBAR

FREDAGSBAR

Imponer dine fredagsbar-gæster med lækre cocktails.

RECEPTION

RECEPTION

Byd dine gæster på cocktails.

BRYLLUP

BRYLLUP

Gør brylluppet endnu mere festligt med lækre cocktails.

Tema fest?

Er din næste fest en temafest? Vi elsker temafester!

Vores menuer kan tilpasses dine ønsker og både layout, udvalg og navne kan justeres, så det passer til temaet. Selv hvis du er idéløs, laver vi gerne en udkast til dig, som passer til dine ønsker. Både med cocktails, der passer til dit tema, og vi diskuterer også gerne muligheder for yderligere oppyntning af vores bar og bartendere.

Vores bartendere er professionelle, karismatiske og festlige. De ligger en god bund til en endnu bedre fest. Der kan også justeres i bartendernes påklædning, så de passer ind i udsmykningen. Vi har som udgangspunkt sorte bukser og sort skjorte på – men det kan sagtens laves om.

Det er intet problem at tilpasse vores cocktailcatering til den lokation, som festen bliver holdt i, da vi måde har egen bar, men også kan passe ind i en allerede eksisterende bar. Der er mulighed for pyntning af baren, så den også passer ind i festens tema.