Lej en bartender til fredagsbar

Fredagsbar med cocktails

Byd kollegaerne på

Fredagsbar med cocktails

Det er fredag. Weekenden er lige om hjørnet. Og nu skal ugen have sat prikken over i’et.

I stedet for at åbne en pose chips og knappe et par øl op, har vi et bedre forslag. Lej en fredagsbar og fyr op under weekenden med et brag af en fyraften og kollega sjov!

Med vores bartender til fredagsbar får du og kollegerne en fyraften, I sent vil glemme. Vi har et stort udvalg af lækre drinks og cocktailpakker, du kan tilbyde dine gæster, og som du selv kan være med til at sætte dit præg på.

Læn dig tilbage med

bartender til fredagsbar

Hvis du har gæsterne, har vi drikkevarerne. Vores mobile barkoncept er pakket med spiritus af højeste kvalitet, øl, vand, sodavand, frisk frugt og frugtpuréer, isterninger, snacks og meget andet.

Vi sørger med andre ord for, at din fredagsbar med cocktails bliver tip-top.

Og når festen er slut, ordner vi selv oprydningen i baren og nedpakningen. Lej en bartender til fredagsbar, som kommer med det hele og kun efterlader gode minder med kollega sjov – og en smule tømmermænd.

En anderledes fredagsbar

Baren er åben til fyraften!

Lej en fredagsbar, hvor alle cocktails bliver håndlavede på stedet (eller shaket, om du vil). Vi kan sammensætte drinkskortet helt efter jeres ønsker, men vi kan også godt improvisere.

Vi gør alt for at hverken sukkergrisen, ham uden bund, diabetikeren, den gravide eller nogle af de andre skal gå tørstige hjem.

Vores bartender til fredagsbar er ikke alene uddannede, men også erfarne. Vi shaker både cocktails og god stemning sammen. Uden at gå på kompromis med det professionelle.

Cocktail icon - grid

Cocktailkort 01

Stiger din puls også en smule, når du hører om cocktails med dyb spiritus og enkle, men eksklusive, råvarer? Vores Cocktailkort 01 er perfekt til en polterabend for gommen eller en tilbagelænet firmafest.

Menu 2 ikon - grid

Cocktailkort 02

Smagen af modne tropefrugter, varmere kontinenter og palmer – dét får du med Cocktailkort 02! Denne menu sender dig direkte til sydens sol med dens søde og smagfulde cocktails.
Tema fest ikon - grid

Cocktailkort 03

Fine, fancy og flotte cocktails! Cocktailkort 03 er smækfyldt med elegante farver og de bedste smagsvarianter fra cocktailbarerne. Prøv den til venindens 30-års fødselsdag eller Spice Girls-temafesten!

Jeres behov

Hvad kan vi tilbyde jer?

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning til jeres fyraften, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere

Komplet baropstilling

Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer

Kvalitetsspiritus

Opsætning & nedtagning

for at få en bartender til fredagsbar

Kontakt os

Lej en bartender til fredagsbar, som vil gøre alt for at jeres event bliver en rigtig god oplevelse for alle.

Ring 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud på et brag af en fredagsbar. Du er også velkommen til at besøge vores galleri, Facebook og Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.