Om os

Hvem er TenderBar?

TenderBar - Mere end 1000 arrangementer - Ikon

5 stjerner på Trustpilot

Med smil & engagement

Vi elsker hvert sekund

Med mere end 1000 arrangementer bag os over hele Danmark i store og små virksomheder, for 15 gæster og for 1500 gæster, på alt fra bondegården over andelslejligheden til slottet, har vi efterhånden prøvet det hele. Alligevel ved vi og vores bartendere, at hver fest er unik. Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres fest og jeres ønsker.

Når vi siger cocktail catering, så mener vi catering for alvor! Vi leverer alt, der skal bruges, sparer jer for indkøb, opvask, oprydning og sjatter. Vi leverer en komplet baropstilling og pakker alt pænt sammen og tager det med os igen.

Få et unikt event

Alt til dit arrangement

Vi stræber efter at gøre din fest så luksuriøs og afslappet som overhovedet muligt. Derfor er vores barløsninger komplette. Det betyder, at du ikke skal tænke på det mindste under festen og bare nyde det gode selskab!

Med vores barløsninger kan du hurtigt sætte mange flueben på din huskeliste. Vi har nemlig både en mobil bar, bartender, glas, spiritus, råvarer og isterninger med os, når vi ankommer! Vi tager os også grundigt at rengøringen, så du ikke kan spotte, at vi har været der.

Cocktail icon - grid

Fredagsbar

I stedet for at åbne en pose peanuts og knappe en dåseøl op, har vi et mere spændende forslag. Lej en fredagsbar og få gang i fyraftenen med lækre cocktails ad libitum!
Menu 2 ikon - grid

Julefrokost

Lej en bartender til julefrokost, som først stopper med at shake, når musikken stopper og taxaerne kører hjemad. Det har været et langt år – og dét skal da fejres!
Cocktail icon - grid

Firmafest

Skab en firmafest, som gæsterne sent glemmer! Med fri bar i lækre cocktails garanterer vi, at der kommer gang i benene og latteren hele aftenen.
Cocktail icon - grid

Bryllup

Det hele er lidt ekstra på den store dag – præcis som det skal være. Gør bryllupsbaren eksklusiv med fine og velsmagende cocktails ad libitum til alle gæsterne.
Menu 2 ikon - grid

Sommerfest

Med vores sommerfest catering kan du tilbyde
lækre cocktails til dine gæster i haven eller på terrassen! Vi sætter baren op, lige hvor det passer dig.
Menu 3 ikon

Reception

Forkæl dine kunder, kolleger eller netværk med en eksklusiv barløsning til din reception. Vi sikrer den gode stemning med cocktails hele eventet.

Hvad kan vi tilbyde?

Professionelle bartendere

Når TenderBar står for cocktailene til festen, kan du glæde dig til at få en professionel bartender i baren! De er alle grundigt oplært i teknikker, service og storytelling.

Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere

Komplet baropstilling

Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer

Kvalitetsspiritus

Opsætning & nedtagning

Sæt prikken over i’et

Værtinder, samplere & chaufføre

Vil du gøre endnu mere for at få et uforglemmelig arrangement, så er vi en del af Promoters, som bl.a. også har Girlsquad. Begge er eksperter i events og kan hjælpe med alt indenfor teknik, lyd, lys, forplejning, værtinder, underholdning og meget mere. Vi kan derfor også sørge for smukke værtinder i din indgang, eller dygtige samplere som kan fortælle om dit produkt til en lancering el. lign.

Vi glæder os til at give jer en række uforglemmelige oplevelser. Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud

Promoter ikon - grid

Promoters