Har du brug for mere information eller skal vi holde et specielt arrangement for dig, så kontakt os ved at udfylde formularen nedenfor.

Kontakt os gerne enten på telefon og på email. Vi sætter altid pris på en uddybende snak om din fest. Det gør det muligt for os, at sørge for at vi sammen finder den bedste løsning.

Alle fester er forskellige, og med os kan du være sikker på, at vi gør hvad vi kan få at imødekomme dine ønsker og idéer. Det gælder også temafester, da vi altid er sprængfyldt af idéer til hvordan vi kan få drinkse, layouttet på menuen eller baren til at passe til din fest.

Sociale Medier

Vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer. Så kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder. Du har også mulighed for at kontakte os på Facebook og Instagram, hvor der også er opslag og billeder fra andre arrangementer.  Tag evt. et kig på vores Sociale Medier her på hjemmesiden, for at lære os lidt bedre at kende.

Er det akut?

Har du brug for en akut bartender eller cocktail catering løsning? Så kontakt os os over telefon, og vi vil undersøge alle muligheder, for at nå din fest hurtigst muligt. Ingen fester er for store eller for små til at vi ikke vil arbejde hårdt for at komme med til din fest.

Har du brug for et inden for en uge? Så kontakt os over telefon, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at tage fat i vores leverandører og finde en bartender, som kan lære jer at shake lækre drinks. Ingen fejringer er for store eller for små til, at vi ikke gøre hvad vi kan får at få et kursus på og stå.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores adresse

    Servering af cocktails er en kunst og en hobby for en bartender
    To af de mange Frankenstein Leftovers vi servede til en Halloweenfest
    Bartendere, som er på job til et studentergilde
    Stort udvalg af cocktails