For at sikre at I får den bedst tænkelig fest, og for at sikre, at vi kan levere den bedst tænkelige service, har vi opstillet nogle rammer for vores leverancer. Nedenfor kan I læse disse leveringsbetingelser/ handelsbetingelser. I er naturligvis velkommen til at kontakt os og stille spørgsmål, hvis I er i tvivl om noget.

1. Betaling

Vi sender en faktura, når aftalen er indgået og skal modtage betalingen senest 8 dage før arrangementet afholdes.

2. Praktiske forhold

Vores barer
Vores barer fylder 1 meter i bredden og 2 meter i dybden pr. bartender. Ved 2 bartendere bruger vi altså 2 x 2 meter, ved 3 bartendere 3 x 2 meter, osv.

Opsætning af barer
Vi ankommer ca. 1,5 time før baren skal åbne og sætter vores barer op, og gør klar til udskænkning

Hvis det passer bedre ind i Jeres planlægning, kan vi stille vores barer og udstyr op tidligere på dagen eller dagen før. Det koster fra kr. 600,- afhængig af tidspunkt og adgangsforhold. Kontakt os for nærmere aftale.

Adgang til vand
Vi skal have adgang til rindende vand til almindelig hånd-opvask under arrangementet. Køkkenvask er helt fint, og det behøver ikke være lige ved siden af baren. Vi er vant til lidt af hvert

Hvis der er industriopvaske-faciliteter (f.eks. i virksomhedens kantine), vil vi meget gerne have besked herom.

Lys
Vi skal have en lyskilde i nærheden af baren, så vi kan arbejde selvom om resten af arrangementets lys dæmpes.

3. Justering og Aflysning

Forlængelse af barens åbningstid
Forlængelse koster kr. 40,- (kr. 50,- inkl. Moms) pr. gæst med mindre andet er aftalt på forhånd og fremgår af seneste tilbud eller ordrebekræftelse. Vi fakturerer det samme antal gæster som angivet på tilbuddet eller ordrebekræftelsen, medmindre andet er aftalt på aftenen med bartenderne. I følge vores handelsbetingelser fakturer vi under alle omstændigheder altid for minimum 20 gæster ved forlængelse.

Nedjusteringer af gæsteantal
Mindre end 5 gæster: indtil 2 dage før arrangementet ellers betales fuld pris
Mere e.nd 5 gæster: indtil 10 dage før arrangementet ellers betales fuld pris.

Minimumsregning
Bemærk at vi minimum tager betaling for 20 gæster med mindre andet står i tilbuddet. Årsagen er at vi har store opstartsomkostninger forbundet med et arrangement, som vi skal have dækket ind. I kan naturligvis stadig godt være færre end 20 deltagere til festen

Afbestilling
I følges vores handelsbetingelser kan arrangementet frit annulleres frem til betalingsdagen for depositum. Derefter mistes depositum ved annullering af arrangementet

Ekstra cocktails
Tenderbars professionelle cocktailbartendere arbejder med et stort repertoire af cocktails, men for overskuelighedens skyld laver vi sæsonmenuer med faste cocktails, som vi tilbyder vores kunder. De indeholder naturligvis alle klassikerne og derudover en håndfuld mere eksotiske cocktails, så alle gæster får lejlighed til at prøve både klassiske og nyere cocktails. Menuen har vi fremsendt sammen med tilbuddet.

Skulle I have særlige ønsker til menuen til jeres fest, kan vi mod et mindre beløb tilbyde at sammensætte en menu specielt til jer. Vi skal modtage disse ønsker senest 10 dage før arrangementet.

4. Forsikring og erstatning

Erstatning af kundens materiel eller indbo
Tenderbar er fuldt forsikrede både for ansvar og arbejdsskade. Skulle der mod al forventning opstå et uheld, som vi ikke er opmærksomme på under arrangementet, kan vi naturligvis kontaktes for efterfølgende udredning.

Erstatning af Tenderbars glas
Ved størstedelen af vores arrangementer benytter vi rigtige cocktailglas, så I og Jeres gæster kan få den fulde oplevelse af en veltillavet cocktail. Skulle det uheldige ske, at I eller Jeres gæster beskadiger vores glas i løbet af aftenen, påfører vi den efterfølgende faktura en erstatning for disse glas svarende til deres indkøbspris, som pt. er 16 kr. inkl. moms.

Ved fester der foregår på et større areal eller udendørs, oplever vi ind i mellem at gæsterne får stillet vores glas utilgængelige steder i løbet af aftenen. Når aftenen er slut, gør vi altid vores bedste for at samle alle vores glas ind på lokationen. I det tilfælde vi ikke kan lokalisere vores glas, og I finder dem dagen derpå, er I meget velkomne til at sende dem til os, eller indlevere dem på vores adresse. Sker dette ikke påfører vi den efterfølgende faktura en erstatning for disse glas svarende til deres indkøbspris, som pt. er kr. 16 inkl. moms.

Erstatning af Tenderbars øvrige udstyr
Skulle uheldet være ude og I eller Jeres gæster ved en fejltagelse kommer til at beskadige vores udstyr er vi forsikrede med en mindre selvrisiko på kr. 1.500. I er således kun erstatningspligtige op til dette beløb.

Hvis du har spørgsmål til hvordan vores handelsbetingelser har indflydelse på din fest, er du velkommen til at kontakte os. Vil du gerne lære os lidt bedre at kende, kan du besøge vores Facebook og Instagram, hvor du også kan kontakte os.

Firmafest
To af de mange Frankenstein Leftovers vi servede til en Halloweenfest
Bartendere, som er på job til et studentergilde
Stort udvalg af cocktails