Lej en bartender til fest

Giv festen lidt ekstra!

alt inkluderet

Lej bartender

Gider du ikke selv stå for drinks til festen? Vi har din ryg!

Lej en bartender til fest hos TenderBar, så er hele cocktailbaren klar, når dine gæster kommer. Vi sørger for hele setuppet: En sød bartender, fancy cocktails, spiritus, råvarer og flot, mobil bar.

Med 0% besvær har du den lækreste løsning til festen. Lej en bartender, der med overbevisende lethed forkæler dine gæster med skønne cocktails natten lang!

Højt niveau

Bartender

Flasker i luften, friske smil og flot beklædning. Dét kan du forvente af vores bartendere!

Vi har selv høje forventninger til bartenderne. Så det må du også gerne have. Lej bartender til fest, hvor du er garanteret en 5-stjernet service i baren og de mest velsmagende cocktails – der får gæsterne til at blive lidt længere.

Frygter du, at baren og cocktailsene ikke er noget for alle? Bare rolig.

Bartenderne er alle i hopla til at improvisere! Måske har du en kollega, der skal køre hjem. Så kan han eller hun sagtens få Mojitoen, Pina Coladaen eller en helt tredje uden alkohol og være med i festen.

Ekstra Mmhh!

Cocktailmenuer

Lej en bartender, hvor de absolut lækreste cocktails er inkluderet! Faktisk hele 9 styks af slagsen.

Vi har sammensat tre cocktailmenuer, der alle byder på lidt af hvert. Du ved, de gode gamle klassikere, de smarteste fra storbyernes cocktailbarer og dem, dine smagsløg slet ikke kender endnu.

Det brede udvalg i cocktailmenuerne sikrer, at alle dine gæster får en fest i baren!

Er menuerne ikke helt, som du havde forestillet dig? Leje af bartender hos os skal selvfølgelig matche dine ønsker. Derfor kan du også sagtens leje en bar her hvor der skræddersys din egen menu, hvor alle dine favoritter er med i baren.

Cocktail icon - grid

Cocktailkort 01

Stiger din puls også en smule, når du hører om cocktails med dyb spiritus og enkle, men eksklusive, råvarer? Vores Cocktailkort 01 er perfekt til en polterabend for gommen eller en tilbagelænet firmafest.

Menu 2 ikon - grid

Cocktailkort 02

Smagen af modne tropefrugter, varmere kontinenter og palmer – dét får du med Cocktailkort 02! Denne menu sender dig direkte til sydens sol med dens søde og smagfulde cocktails.
Tema fest ikon - grid

Cocktailkort 03

Fine, fancy og flotte cocktails! Cocktailkort 03 er smækfyldt med elegante farver og de bedste smagsvarianter fra cocktailbarerne. Prøv den til venindens 30-års fødselsdag eller Spice Girls-temafesten!