Bartender job

Bliv en del af TenderBar

Ikke én dag er ens

En sjov & social karriere

BLIV EN DEL AF VORES BARTENDER TEAM!
Tenderbar leverer cocktailbarer til alle typer af arrangementer i hele Danmark. Vi laver full-service arrangementer, hvilket vil sige vi kommer med alt ud til vores kunder, lige fra spiritus til baren. Dermed også dygtige bartendere. Vi søger nye bartendere, som kan styrke vores team og give en ekstraordinær oplevelse. Søger du et bartender job? Så læs med her.

Vi holder en høj kvalitet bag baren både når vi klæder os på, når vi laver cocktails og når vi betjener vores gæster. Vores kunder er typisk store og små virksomheder og private, der holder større arrangementer derhjemme – bryllupper, fredagsbarer, og sommerfester heriblandt. Vi har altid en fest når vi er på arbejde, og vores arbejdspladser varierer fra uge til uge: lige fra den moderne IT-virksomhed i centrum af København over en gammel lade på Nordsjælland til et prangende slot eller en privat lejlighed . Intet er for stort og intet er for småt!

OM JOBBET
Vi kan tilbyde et meget fleksibelt bartender job med en fleksibel vagtplan, som både kan tilpasses studie og andet job. Antal vagter om måneden afhænger af sæsonen – sommer og jul er der som regel mulighed for at tage flere vagter, hvis man vil. Der forventes minimum én vagt om måneden i højsæsonen. Vagterne ligger som regel fredag og lørdag ca. 16.00 – 05.00, derudover er der receptioner, produktlanceringer, messer osv. som ligger på ugedagene. Du kan læse mere om vores cocktailcatering, hvor vi ofte er ude hos julefrokoster, bryllupper, sommerfester, firmafester, fredagsbarer og meget mere.

En del af charmen ved at at have et job som bartender i Tenderbar, er at vi altid er ”on the road”, hvilket vil sige at vi pakker en bil og kører ud til kunden, stiller op, pakker ned og kører tilbage. Det gælder alle vagter og betyder, at vi altid løfter i flok. Der er ingen primadonnaer i Tenderbar, det er en del af kammeratskabet, at man deltager i alt fra pakning, kundebetjening og nedpakning.

DINE KVALIFIKATIONER

  • Vi forventer at du enten har en uddannelse som bartender eller har stået minimum et år i baren med jobs som bartender på en cocktailbar. Gerne begge dele.
  • Vi forventer at du har en veludviklet evne til at tale med alle slags mennesker, da vi serverer for både virksomhedens direktør og lagermedarbejderen.
  • Vi forventer at du er professionel, kan udvise godt kammeratskab, fleksibilitet i forhold til planlægning og så forventer vi, at du tager ansvar når du er på arbejde.

HVAD TILBYDER VI?

  • Sjove og utraditionelle oplevelser bag baren i alle lag af det danske samfund
  • Fleksibel vagtplanlægning
  • Gode og glade kolleger
  • Mulighed for at eksperimentere bag baren og videreudvikle dine evner.

Såfremt dette har interesse bedes du fremsende en kort ansøgning og et CV med billede til job@tenderbar.dk. Har du afklarende spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 7020 8130 eller sende dem til samme emailadresse.

Tag evt. et kig på vores Facebook eller Instagram, hvor du også kan lære nogle af vores bartendere at kende.

Bedste hilsner
Laura Simonsen
Event Manager