Bliv en del af vores team!
Tenderbar leverer cocktailbarer til alle typer af arrangementer i hele Danmark. Vi laver full-service arrangementer, hvilket vil sige vi kommer med alt ud til vores kunder, lige fra spiritus til baren.

Vi holder en høj kvalitet bag baren både når vi klæder os på, når vi laver cocktails og når vi betjener vores gæster.

Vores kunder er typisk store og små virksomheder og private, der holder større arrangementer derhjemme. Vi har altid en fest når vi er på arbejde, og vores arbejdspladser varierer fra uge til uge: lige fra den moderne IT-virksomhed i centrum af København over en gammel lade på Nordsjælland til et prangende slot eller en privat lejlighed . Intet er for stort og intet er for småt!

Hvordan foregår det?
Vi kan tilbyde en meget fleksibel vagtplan, som både kan tilpasses studie og andet job. Antal vagter om måneden afhænger af sæsonen – sommer og jul er der som regel mulighed for at tage flere vagter, hvis man vil. Der forventes minimum én vagt om måneden i højsæsonen. Vagterne ligger som regel fredag og lørdag ca. 16 – 05, derudover er der receptioner, produktlanceringer, messer osv. som ligger på ugedagene.

En del af charmen ved at arbejde i Tenderbar, er at vi altid er ”on the road”, hvilket vil sige at vi pakker en bil og kører ud til kunden, stiller op, pakker ned og kører tilbage. Det gælder alle vagter og betyder, at vi altid løfter i flok. Der er ingen primadonnaer i Tenderbar, det er en del af kammeratskabet, at man deltager i alt fra pakning, kundebetjening og nedpakning.

Dine kvalifikationer
Vi forventer at du enten har en uddannelse som bartender eller har stået minimum et år i baren på en cocktailbar. Gerne begge dele.

Vi forventer at du har en veludviklet evne til at tale med alle slags mennesker, da vi serverer for både virksomhedens direktør og lagermedarbejderen.

Vi forventer at du er professionel, kan udvise godt kammeratskab, fleksibilitet i forhold til planlægning og så forventer vi at du tager ansvar når du er på arbejde.

Hvad tilbyder vi?
Sjove og utraditionelle oplevelser bag baren i alle lag af det danske samfund
Fleksibel vagtplanlægning
Gode og glade kolleger
Mulighed for at eksperimentere bag baren og videreudvikle dine evner.

Såfremt dette har interesse bedes du fremsende en kort ansøgning og et CV med billede til job@tenderbar.dk. Har du afklarende spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 7020 8130 eller sende dem til samme emailadresse.

Bedste hilsner,

Laura Simonsen

Event Manager