Lej en bartender til bryllup

Få lækre cocktails til bryllup!

Giv dagen noget ekstra med

Bartender til bryllup

Først og fremmest: stort tillykke! Vi er sikre på, at jeres bryllup bliver en uforglemmelig dag. Vi vil elske at hjælpe jer med at gøre den store dag endnu bedre med en bartender til bryllup.

Lej en bartender hos os, og benyt jer af vores cocktail catering – så slipper I for at tænke på, om der er nok spiritus til musikken stopper.

I stedet for at lade nogle venner eller en fra familien stå i baren, kan vi tilbyde et mobilt barkoncept, hvor I og jeres gæster bliver vartet op. Vi sørger nemlig for det hele bag baren.

Måske mødte I hinanden over et spil Beer Pong med en vodka-juice i hånden, men med vores bar, vil I kunne tilbyde lækre cocktails til bryllup (også gerne en vodka-juice, hvis det er ønsket).

Vi shaker med et smil

Cocktails til bryllup

Det er jeres bryllup. I bestemmer derfor 100%, hvad der skal være på drinkskortet. Mojitos? Daiquiries? Pina Coladas? I afgør suverænt det hele, og vi kan også godt improvisere undervejs.

Alle vores bartendere er professionelle og kan sagtens tilpasse en cocktail til jeres gæsters ønsker. Vores bar til bryllup byder på lækre drinks til både den kræsne, gravide, laktoseintolerante, diabetikeren, sukkergrisen – og alle de andre.

Nyd festen mens

Vi mixer drinks

Skal I holde bryllup på stranden eller på et slot? Uanset hvad kan vi levere cocktail catering med en flot bar til bryllup, der bugner med lækre smagsoplevelser.

I skal ikke tænke på hverken isterninger, spiritus, sodavand, juice eller andre råvarer. Vi tager det hele med og stiller op, så det er klar, når gæsterne kommer. Når festen er slut, rydder vi op efter os og pakker sammen. Lej en bartender til bryllup, som kommer med alt og efterlader kun tømmermænd og glade minder.

Vi ved, at bryllupper er specielle fester. Der kommer taler, sange, brudevals og meget mere. Derfor har vi selvfølgelig fuld respekt for hvornår, der skal være stille, og hvor der kan shakes på livet løs. I kan derfor bare kridte danseskoene og nyde jeres livs største kærlighedsfest.

Dine behov

Hvad kan vi tilbyde

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere

Komplet baropstilling

Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer

Kvalitetsspiritus

Opsætning & nedtagning

for at få en bartender til bryllup

Kontakt os

Vi elsker at være ude til bryllupper, og de par vi har været ude hos, har også været utroligt glade for os. Som udgangspunkt, kommer vi i sorte bukser og sort skjorte, men en bartender til bryllup kommer gerne i hvid skjorte og butterfly, hvis I ønsker det.

Ring 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi jer med et godt tilbud. I er også velkomne til at besøge vores galleri, Facebook eller Instagram, hvor I kan lære os lidt at kende.