Lej en bartender til reception

Den mest festlige reception catering!

Gør lidt ekstra med en

Bartender til reception

En firmareception er en oplagt mulighed for at gøre lidt ekstra for sine kunder, kolleger og netværk. Hos Tenderbar kan vi tilbyde at varte op med lækre, hjemmelavede drinks til reception, der smager skønt og sætter gang i den gode stemning.

For os er reception catering mere end bare gode drinks – det er lige så meget god service.

Gør arrangementet til noget helt unikt med en bartender til reception! Med vores dygtige bartendere bag baren er dine gæster garanteret en masse lækre smagsoplevelser.

Mangler du en værtinde til din reception? Med på teamet har vi professionelle og dygtige kvinder, der kan tage imod dine gæster i døren, sørge for garderoben eller skænke lækre cocktails i lokalet.

Promoter ikon - grid

Promoters

Uanset anledningen levere vi

drinks til reception

Igennem tiden har vi stillet vores flotte cocktailbarer op hos alt fra reklamebureauer til plasticfabrikanter og taget imod kunder, jubilarer, partnere, familie, kollegaer og samarbejdspartnere med et frisk smil og flotte drinks til reception.

Vi sørger for at jeres gæster får lækre håndlavede cocktails – med eller uden alkohol – og vi kan naturligvis også hælde bobler, øl eller sodavand i glassene, hvis I ønsker det. I bestemmer. Vores reception catering har ingen grænser, når det drejer sig om tørstige ganer.

Uanset lokation

Vi shaker på livet løs

Uanset hvilken reception og hvorhenne den ligger, så leverer vi en flot cocktailbar med vores dygtige og servicemindede bartendere, som mixer lækre cocktails og tager sig professionelt af jeres gæster. Lej en bartender til reception, som medbringer det hele – alt fra spiritus til glas, og stiller op, så baren er åben til tiden.

Når receptionen er forbi, skal I heller ikke tænke på mere. Vi sørger for at rydde op efter os.

Jeres behov

Hvad kan vi tilbyde jer?

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning til jeres fyraften, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere

Komplet baropstilling

Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer

Kvalitetsspiritus

Opsætning & nedtagning

for at få en bartender til reception

Kontakt os

Om det er åbent hus, messer, konferencer, lanceringer, receptioner eller noget helt 5. tager vi en snak om, hvad jeres behov er til netop jeres event og laver et tilbud ud fra det.

Ring 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud på et brag af en fredagsbar. Du er også velkommen til at besøge vores galleri, Facebook og Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.