Lej en bartender til firmafest

Få de lækreste drinks med vores firmafest catering

Få en bar og

Bartender til firmafest

Skal I holde firmafest, fredagsbar, julefrokost eller sommerfest? Lej en bartender til firmafest, som ligger en god bund for en endnu bedre fest. Vi har allerede mange partnere, som vi er en fast del af til firmafesterne. Vi håber, din virksomheden kunne blive en af dem!

Vi elsker fester. Men det er ikke det eneste. Vi elsker at lave lækre drinks til firmafest, som spreder smil og højt humør.

Uanset hvilken slags fest I skal holde i dit firma, kan vi tilbyde vores firmafest catering med en komplet bar til alle typer events og for alle størrelser af virksomheder. Vi sørger for det hele, så I kan fokusere på jeres kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Cocktail icon - grid

Firmafest

Cocktail icon - grid

Fredagsbar

I stedet for at åbne en pose chips og knappe et par øl op, har vi et bedre forslag. Lej en fredagsbar og fyr op under weekenden med et brag af en fyraften og kollega sjov!
Cocktail icon - grid

Julefrokost

Lej en bartender til julefrokost, som først stopper med at shake, når musikken stopper og taxaerne kørere. Det har været et langt år – og det skal da fejres!
Cocktail icon - grid

Sommerfest

Med vores sommerfest catering kan du tilbyde lækre cocktails til dine gæster, lige meget om de er mest til de søde eller til det sure.

Bliv vartet op af

Vores dygtige bartendere

Vores dygtige, professionelle og friske bartender til firmafest håndlaver lækre cocktails bag vores flotte mobile barer.

Vi tilbyder et stort udvalg af cocktails, og hvis I har særlige ønsker til pynt, snacks eller lignende, kan vi også hjælpe med det. Vi laver både stærke drinks, girly drinks, til dem der skal køre, til de kræsne, til sukkergrisene, allergikerne og alle de andre.

Vores firmafest catering er til alle – også dem, der er mest til øl eller sodavand.

Menukort

Slip for besværet med

Vores bar til firmafest

Vi kommer lige til døren, sætter alt op og opvarter jer, jeres kunder og gæster. Vi klarer selvfølgelig nedpakning & oprydning af bar til firmafest, når den er slut.

Lej en bartender til firmafest og benyt vores cocktailcatering, der sørger for at du uden bekymringer kan nyde din fest. Du er er også sikret, at det eneste, vi efterlader, er tømmermænd og gode minder.

Hvad indeholder

vores firmafest catering?

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere

Komplet baropstilling

Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer

Kvalitetsspiritus

Opsætning & nedtagning

for at få en bartender til reception

Kontakt os

Lige meget om det er med nissehue eller matroshat, er firmafester altid et brag af et arrangement. Vi vil rigtig gerne være en del af jeres næste.

Ring til os på 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud. Du er også velkommen til at besøge vores galleri, Facebook eller Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.