Lej en bartender til sommerfest

Få læskende til drinks sommerfest!

Sol, cocktails og

Bartender til sommerfest

Skal du holde en sommerfest? Måske udendørs? Så lad os gøre festen endnu sjovere med lækre hjemmelavede cocktails, lavet på de bedste råvarer og af professionelle bartendere og bartenderinder. Med vores sommerfest catering kan du tilbyde lækre cocktails til dine gæster, lige meget om de er mest til de søde eller til det sure.

Uanset om I skal feste i kjole og hvidt, eller det bliver mere afslappet i hawaii-skjorter og liggestole, så blender vores bartender til sommerfest gerne ind i festen. Vores medarbejdere medbringer godt humør, et frisk smil og en flot mobil cocktailbar med alt, hvad der skal til: Spiritus, vand, frugt, isterninger og meget mere. Lad bare gæsterne komme an.

Har du en temafest i tankerne? Vi er vilde med temafester! Vend dine sommerfest idéer med os, så kigger vi sammen på mulighederne for at justere drinks til sommerfest, bartendernes påklædning og barens oppyntning, så det passer ind med dine planer for en fed temafest!

Uanset lokation leverer vi

Drinks til sommerfest

Om festen skal finde sted i haven, under en parasol på stranden eller langs en lækker pool, gør ikke noget for vores sommerfest catering.

Vi er fleksible og forsøger altid at finde en løsning på udfordringerne. Når festen er forbi, rydder vi også op efter os selv, så du og dine gæster kan danse videre til den lyse morgen.

Som vi plejer at sige: I skal bare åbne døren for os, og så klarer vi selv resten, inklusiv at lukke døren bag os, når alt er slut og alles tørst er behørigt slukket! Lej en bartender til sommerfest, som kommer med det hele og efterlade kun tømmermænd og gode minder.

Dine behov

Hvad vi kan tilbyde jer

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere

Komplet baropstilling

Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer

Kvalitetsspiritus

Opsætning & nedtagning

for at få en bartender til sommerfest

Kontakt os

Der er intet som siger sommer som en frisk og lækker Mojito eller Passion Daiquiri, og vi ved at vi ikke er de eneste, der sidder med den holdning. Vi elsker at shake i sommervarmen, og er fleksible lige gyldige hvad det danske vejr byder os.

Ring nu 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at tage et kig i vores galleri, på vores Facebook eller vores Instagram, hvor du kan lære os bedre at kende.