Lej en bartender og bar til julefrokost

Kom i julestemning med cocktails til julefrokost!

Sæt gang i festen med

Fri bar til julefrokost

Julefrokosten er årets absolut bedste anledning til at feste ordentligt igennem med kollegerne. Så hvorfor ikke gøre festen endnu sjovere med en mobil cocktailbar, hvor alle medarbejdere bliver vartet op til langt ud på den lyse morgen.

Lej en bartender til julefrokost, som først stopper med at shake, når musikken stopper og taxaerne kørere. Det har været et langt år – og det skal da fejres!

Alt hvad dine kollegaer

Kunne ønske sig

En mobil cocktailbar fra TenderBar er fyldt op med alt, hvad man kan ønske sig at drikke til en overdådig julefrokost.

Vi kan levere fadøl, vin og sodavand plus en menu af hjemmelavede cocktails, der bliver shaket af vores professionelle bartendere og bartenderinder. Du behøver slet ikke bekymre dig om dine kollegers særlige præferencer. Vi har cocktails til hver en smag. Både til sukkergrisen, Whiskey-kongen, diabetikeren, ham der skal køre, ham der aldrig skal hjem – men kun skal videre og alle de andre.

Lej en bartender til julefrokost, som kan improvisere på stedet, og sikre en god oplevelse med vores cocktail catering.

Hvad drikker man

Til julefrokost?

Du kan sammensætte et cocktailkort præcis, som du har lyst til! Vores bartender til julefrokost mixer hellere end gerne efter dine ønsker – og de tager også gerne et fadølsanlæg med! Men vores tre cocktailpakker er et par gode bud på hvad, du kan drikke til en julefrokost.

I vores 3 cocktailpakker finder du alt fra den gode gamle Espresso Martini til den mere hippe Zombie. De varierer alle i smag, farve og mængden af tømmermænd!

Cocktail icon - grid

Cocktailkort 01

Stiger din puls også en smule, når du hører om cocktails med dyb spiritus og enkle, men eksklusive, råvarer? Vores Cocktailkort 01 er perfekt til en polterabend for gommen eller en tilbagelænet firmafest.

Menu 2 ikon - grid

Cocktailkort 02

Smagen af modne tropefrugter, varmere kontinenter og palmer – dét får du med Cocktailkort 02! Denne menu sender dig direkte til sydens sol med dens søde og smagfulde cocktails.
Tema fest ikon - grid

Cocktailkort 03

Fine, fancy og flotte cocktails! Cocktailkort 03 er smækfyldt med elegante farver og de bedste smagsvarianter fra cocktailbarerne. Prøv den til venindens 30-års fødselsdag eller Spice Girls-temafesten!

Uanset lokation leverer vi

cocktails til julefrokost

Om I holder julefrokosten på kontoret, i et festlokale eller i chefens private lejlighed på Nørrebro, gør ingen forskel for os. Vi leverer cocktails til julefrokost alle vegne med vores mobile cocktailbar og tager os godt af dine kolleger.

Vi sørger selvfølgelig for alle råvarer, de mange forskellige typer spiritus og alt tilbehør til at lave lækre cocktails og drinks. Og når festen er forbi, sørger vi også for at rydde cocktailbaren op efter os. Vi kommer med det hele, og efterlader kun gode minder og tømmermænd.

Skal du holde reception, sommerfest, fredagsbar eller anden form for firmafest? Følg linksne og læs mere.

Cocktail icon - grid

Reception

En firmareception er en oplagt mulighed for at gøre lidt ekstra for sine kunder, kolleger og netværk.
Cocktail icon - grid

Sommerfest

Med vores sommerfest catering kan du tilbyde lækre cocktails til dine gæster, lige meget om de er mest til de søde eller til det sure.

Cocktail icon - grid

Fredagsbar

I stedet for at åbne en pose chips og knappe et par øl op, har vi et bedre forslag. Lej en fredagsbar og fyr op under weekenden med et brag af en fyraften og kollega sjov!
Cocktail icon - grid

Firmafest

Men det er ikke det eneste. Vi elsker at lave lækre drinks til firmafest, som spreder smil og højt humør.

Jeres behov

Hvad kan vi tilbyde jer?

Hos Tenderbar får I en komplet barløsning til jeres fyraften, hvor der er tænkt på det hele. Det kan for eksempel være:

Fra 4 timers fri bar med dygtige bartendere

Komplet baropstilling

Lækre cocktails håndlavet med frisk frugt og pureer

Kvalitetsspiritus

Opsætning & nedtagning

for at få en bartender til julefrokost

Kontakt os

Julefrokosterne er årets fest, også hos TenderBar. Vi kommer både før og efter sneen er faldet – og tager gerne snaps med, hvis det står på ønskelisten.

Ring 7020 8130 og hør nærmere eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at tage et kig i vores galleri, Facebook eller Instagram, hvor du kan lære os lidt bedre at kende.