Lej en bar til fest

Har du festen? Så har vi baren!

Mobilbar, cocktails & udstyr

Lej en bar med alt inkluderet

En frisk bartender, smækre cocktails, sprøde råvarer og en flot, mobil bar. Det hele er inkluderet!

Lej en bar til fest, der overlader alt ansvar til vores dygtige bartendere. Vi kommer i god tid og sætter baren op, så dine gæster kan suse direkte op og få sig en læskende cocktail.

Få stemningen fra den hotteste cocktailbar i dine egne lokaler! Vi sørger for flasker i luften, svingende hofter og store smil, når baren holder happy hour natten lang.

Uddannede og servicemindede

Lej bar med de bedste bartendere

Hurtige med shakeren, gavmilde med smil og mestre i service. Sådan er alle vores bartendere!

Vi forventer kun det allerbedste af bartenderne. Vi ved, at de også selv går på arbejde med ønsket om at give den hele armen. Lej en bar til fest, hvor kun 5-stjernet service er godt nok!

Har du en ven eller to, der er til den kræsne side, når det kommer til cocktails? Intet problem.

Bartenderne er hurtigt på spring, når de skal improvisere! Måske skal en af gæsterne køre hjem. Så kan han eller hun sagtens få en Gin & Tonic, Bramble eller en helt tredje uden alkohol og være med i baren.

Vælg din favorit!

De lækreste cocktailmenuer

Lej bar, hvor de mest spændende og velsmagende cocktails er inkluderet! Du får intet mindre end 9 styks på cocktailkortet.

Vores tre cocktailmenuer byder alle på lidt af hvert. Smag på de gode gamle klassikere, de hippe fra de mest fancy cocktailbarer og dem, du slet ikke har mødt endnu.

Det store udvalg i cocktailmenuerne sikrer, at hver og en af dine gæster kan være med i festen i baren!

Havde du nogle andre cocktails i tankerne? Vi er altid åbne for forslag! Lej en bar, hvor du helt selv bestemmer hvad, cocktailkortet skal indeholde.

Cocktail icon - grid

Cocktailkort 01

Stiger din puls også en smule, når du hører om cocktails med dyb spiritus og enkle, men eksklusive, råvarer? Vores Cocktailkort 01 er perfekt til en polterabend for gommen eller en tilbagelænet firmafest.

Menu 2 ikon - grid

Cocktailkort 02

Smagen af modne tropefrugter, varmere kontinenter og palmer – dét får du med Cocktailkort 02! Denne menu sender dig direkte til sydens sol med dens søde og smagfulde cocktails.
Tema fest ikon - grid

Cocktailkort 03

Fine, fancy og flotte cocktails! Cocktailkort 03 er smækfyldt med elegante farver og de bedste smagsvarianter fra cocktailbarerne. Prøv den til venindens 30-års fødselsdag eller Spice Girls-temafesten!